SK-Marine er til for dig, som ønsker at erhverve dig kvalitets bådmotorer til de helt rigtige priser. Vi bruger mange arbejdstimer på at finde de bedste leverandører, der dermed sikrer dig, at du får den optimale kvalitet til den laveste pris. På nuværende tidspunkt sælger og servicerer vi bådmotorer fra følgende leverandører: Vetus, Yanmar, Honda, Beta Marine og Volvo Penta.

Selvom disse er vores primære leverandører, så skal du blot ringe til os, såfremt du ønsker en anden slags bådmotor. Vi kan levere enhver slags bådmotor/marinemotor, som du måtte have behov for. Uanset om det er Solé, Buch, SABB, Lambardini eller én af de ovenstående leverandører, så sørger vi for, at du får din ønskede bådmotor til den overkommelig pris.

Reparation af både

Hvis du har brug for reparation af din båd, så klarer vi ligeledes dette. Vi udfører reparationsopgaver på sejlbåde, motorsejlere, motorbåde og speedbåde, samt udførsel af forsikringsskader på disse. Hos SK-MARINE har vi altid fokus på, at alle vores reparationsopgaver bliver udført af faguddannet personale, hvilket dermed garanterer dig det bedste resultat. Alt vores reparationsarbejde foregår enten i Assens, eller et andet specificeret sted i landet.

Vi står altid klar til at servicere dig

Såfremt du måtte have spørgsmål omkring indkøb af motor, eller andet som relaterer sig til bådmotorer, så er du velkommen til enten at besøge vores fysiske butik på Næsvej 1 i Assens, sende os en email eller ringe til os. Så tager vi en uforpligtende snak omkring netop den bådmotor, som du måtte ønske dig. Vi står altid klar til at servicere dig, og sætter altid en stor ære i at vores kunder er tilfredse. Vi har tilsammen mange års erfaring inden for området, derfor kan du forvente en yderst kompetent, imødekommende og professionel dialog i forhold til indkøb af din nye bådmotor.