Vi udfører specialopgaver

Boat_repair_yard_at_South_DockSK-Marine beskæftiger sig ikke blot med salg af maritimt udstyr, bådmotorer og montering af bådudstyr. Ud over dette beskæftiger vi os ligeledes med specialopgaver i forbindelse med dine maritime behov. Dette gør sig gældende for bådreparation, som også omfatter arbejde i glasfiber samt udførsel af forsikringsskader af teknisk karakter. Vi er ligeledes specialiseret i at udføre opgaver i rustfrit stål på erhvervs- og lystfartøjer. Så uanset dit behov, står vi klar til at servicere dig. Du skal blot rette henvendelse til os via email, telefonisk eller på vores maritime butik i Assens på Næsvej 1, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål, og vi laver herefter et prisoverslag til dig. Alt arbejde i forbindelse med din båd eller motor kan enten foretages i Assens, eller hvis du ønsker dette, kan vi sende en af vores professionelle bådmekanikere ud til dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Denne side indeholder blot nogle eksempler på hvilke arbejdsopgaver, vi er i stand til at kunne løse for dig.

Reparation af både og motorer

SK-Marine udfører bådservice / motorservice på alle typer bådmotorer / marine-motorer / marine-diesel-motorer. I forbindelse hermed ligger SK-MARINE vægt på at bådservice/motorservice løses af faguddannet personale som bådmekaniker/marinemekaniker.

Vi udfører glasfiber-bådreparationer på alle former for både, dette gør sig gældende for blandt andet sejlbåde, motorsejlere, motorbåde og speedbåde mv.

Udbedring af forsikringsskader

Gennem årene har SK-MARINE løst adskillige opgaver, hvor det har drejet sig om forsikringsskader i forbindelse med havari. Forsikringsskader løses tværfagligt i samarbejde med bådmekaniker/marinemekaniker. Du er dermed garanteret en komplet reparation af din båd, såfremt uheldet skulle opstå.

Udførsel af riggerarbejde

SK-MARINE kan levere alt indenfor professionelt rigarbejde/riggerarbejde, uanset om det drejer sig om reparation eller nyetablering. Riggerarbejde omfatter fx: valsning, taluripris og tov-wiresplejsning. Vi sikrer dig altid, at arbejdet bliver udført af faguddannet personale. Du er naturligvis altid velkommen til at forhøre dig ved SK-MARINE, såfremt du har en rig-opgave, der skal løses.