Køb og salg af både

SK-Marine sælger ikke blot nye reservedele til din båd, bådmotorer og andet maritimt udstyr, vi køber ligeledes både og videresælger dem. Før vi sælger dem videre, sikrer vi, at alt er i orden. Dette gør vi ved, at eftersyne hele båden, og foretager reparation på eventuelle mangler. Alt dette bliver gjort af nogle af Danmarks bedste bådmekanikere, hvilket garanterer dig, at du hos os får en båd, som er i den bedste mulige stand. Du kan se vores store udvalg af nye og brugte både på vores hjemmeside eller vores fysiske butik på Næsvej 1 i Assens.

Hvis du har nogle specielle ønsker omkring båd, så kan du rette henvendelse til os via email, telefonisk eller ved at besøge vores butik i Assens. Såfremt vi ikke har din ønskede båd på lager, så kan vi hjælpe dig med at sondere markedet, og dermed finde ud af, om det er muligt at fremskaffe den ønskede båd. Vi har mange års erfaring indenfor området, så vi ved, hvilke kanaler vi skal gøre brug af, så du kan få opfyldt dit ønske om din drømme-båd.

boat-919039_1280Vi er i stand til at tilbyde et stort udvalg af forskelligartede både. Derfor har vi alt indenfor speedbåde, lystsejlbåde og både til fritid og erhverv. Uanset dine behov, så står vi klar til at opfylde disse. Vi forhandler kun med troværdige leverandører, når det kommer til indkøb af nye både. I tilfælde af, at du køber en brugt båd af os, så sørger vi for, at den er blevet synet, gennemtestet og repareret for eventuelle mangler, så den er sejleklar, når du køber den. Vi garanterer altid for en komplet løsning, så hvis du har brug for en opgradering af din nyindkøbte båds udstyr, så står vi klar til at give dig et godt tilbud, hvis du køber det hele hos os.