Vores udvalg af maritimt udstyr

Hos SK-Marine specialiserer vi os i alt indenfor maritimt udstyr, det værende sig bådmotorer, sejl, propeller og lignende. Hvis du ikke kan finde det, som du skal bruge, på enten vores hjemmeside eller fysiske butik i Assens på Næsvej 1, er du mere end velkommen til at kontakte os via email, telefonisk eller besøge vores butik, så finder vi en løsning på netop dit behov.

powerboat-187125_1280Vi har på vores hjemmeside og i vores butik i Assens et stort udvalg af bådudstyr og maritimt udstyr, herunder bådplejemidler og marine-artikler. Du finder vores store varekatalog under dette link, og vi gør alt for at tilbyde et stort udvalg, så alle sejlsportsinteresserede i Danmark hurtigt, nemt og billigt kan få netop de reservedele, som de har brug for. Vi garanterer hurtig levering til hele Danmark, men hvis du ønsker det, kan du besøge vores fysiske butik, og dermed selv hente din motor, reservedel eller hvad du nu end måtte have brug for.

SK-Marine garanterer ligeledes en komplet og professionel løsning, så vi står ikke blot for salg, levering og distribution af maritimt udstyr. Hvis du køber maritimt udstyr hos os, har vi ligeledes nogle af Danmarks bedste bådmekanikere til rådighed, som kan sørge for montering af din nye bådmotor, sejl, propel og lignende. Dette kan enten foregå i Assens, eller hvis du har behov for dette, kan vi sørge for, at bådmekanikeren kommer til dig. Vi har nemlig altid firmabiler, der står klar til at rykke ud, hvis du har brug for montering eller reparation af din båd, bådmotor eller lignende. Du skal blot rette henvendelse til os via email, telefonisk eller besøge vores maritime butik i Assens på Næsvej, så finder vi den optimale løsning på netop dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi garanterer, at vi leverer Danmarks bedste løsning af maritimt udstyr til den bedste pris.