Vi har alt i Honda påhængsmotorer

Honda producerede i 1964 den første påhængsmotor med 4-takts-teknik, hvilket mange var skeptiske omkring. Det har siden vist sig, at netop 4-taktsmotorer var værd at satse på, og nu producerer Honda de bedste på markedet. For at imødekomme den store efterspørgsel efter 4-taksmotorere var Honda allerede ude med 4-taktere på 75 og 90 hk i midten af 1990-tallet. Deres store udvalg har siden haft vokseværk, og du kan nu købe Honda bådmotorer/påhængmotorer/marinemotorer fra 2 HK til 225 HK, som er beregnet til lystsejlads såvel som erhverv.

outboard-motor-241780_960_720SK-Marine kan pryde sig af at være autoriseret forhandler af Honda bådmotorer. Vi står inde for deres kvalitet, og anbefaler dermed Honda som leverandør grundet deres mange års erfaring på markedet, og deres bådmotorer af højeste kvalitet. Ønsker du yderligere oplysninger omkring Hondas alsidige motorprogram, så er du mere end velkommen til at kontakte os via email, telefonisk eller besøge vores fysiske butik i Assens, så vi kan tage en uforpligtende samtale omkring dine behov.

Honda motorer er for de miljøbevidste

Hondas unikke og veludviklede 4-takts teknologi gør, at deres bådmotorer er yderst brændstoføkonomiske. Dette skyldes, at de nye påhængsmotorer er de første i verden, der har en indbygget computer, der regulerer indsprøjtning, luft og tænding. Mini-computeren kontrollerer derved motoren, og giver øget acceleration med BLAST (Boosted Low Speed Torque) – Hondas seneste teknologiske udvikling, der anvendes, når der accellereres. Motorens kræfter udnyttes derfor optimalt, og båden lægger sig hurtigere i balance på vandet.

Hondas BF75 og BF90 motorer er generet udviklet med en stribe højteknologiske funktioner, der skal optimere ydeevnen, pålideligheden og dermed mindske motorens brændstofforbrug. Dette gør, at Hondas nye motorer er yderst miljøvenlige, og sætter nye standarder for motorer, hvilket bedst eksemplificeres ved, at Honda går miljø-skridtet videre end de europæiske RCD regulativer, der indenfor dette felt, betragtes som de strengeste miljøkrav i verden. De nye motorer forurener og støjer væsentligt mindre end kravene, mens 95 procent af materialerne anvendt til produktion af motorerne genanvendelige.