Højkvalitets Yanmar bådmotorer

fishing-boat-1029960_1280Yanmar er garant for kvalitet, hvilket deres over 100 år som virksomhed er en vidensbyrd omkring. Virksomheden Yanmar kan dateres tilbage til 1912, og har siden udviklet sig til en af verdens største virksomheder, der producerer bådmotorer/marine-motorer/marine-dieselmoterer/marine-diesel til lystbåde eller erhvervsbåde. De har en unik viden og erfaring når det handler om dieselteknologi. Derfor er du også garanteret et motorprogram i absolut verdensklasse, hvis du køber det fra Yanmar.

Hvorfor vælge en Yanmar motor?

Yanmar leverer nogle verdensklasse motorprogrammer, som er specielt designet og produceret til moderne både, hvor der stilles meget store krav til brugervenlighed, økonomi og driftsikkerhed. Det er disse faktorer der har gjort, at Yanmar har en markedsførende position på verdensmarkedet, hvor de sælger mere end 500.000 dieselmotorer om året. En anden årsag til deres store popularitet er, at Yanmar leverer et yderst alsidigt motorprogram, der spænder fra 0 til 900 HK, hvilket inkluderer motorer til motorsejlere og motorbåde. Ligeledes er det muligt at installere Yanmar motorer med fast skrueaksel, Z-drev eller sejldrev.

Køb af en Yanmar motor er ligeledes din garanti for, at du kan få fat i reservedele og modtage service på din motor mange år ind i fremtiden. Yanmar er en motorproducent, som har mange år på bagen, og med deres markedsførende position på verdensmarkedet, så vil de blive ved med at servicere dig, og dermed give dig muligheden for at købe originale højkvalitets reservedele. Alle disse ovennævnte faktorer gør, at du med en Yanmar motor er garanteret en højkvalitets dieselmotor, som du kan nyde godt af i mange år fremover.

Såfremt du vælger at købe en ny Yanmar bådmotor/marine-motor, så er vi hos SK-MARINE klar til at hjælpe dig med rådgivningen i forbindelse med dit køb. Hvis du ønsker, at vi skal montere din nye Yanmar motor for dig, så kan vi ligeledes gøre dette. Du skal blot kontakte os via email, telefon eller besøge vores butik i Assens for at forhøre nærmere omkring dette.