Stort udvalg af Beta Marine Motorer

Beta Marine er en engelsk bådmotorproducent, som har 28 år på bagen, og leverer samt producerer højkvalitets marine-diesel til sejlere over hele verden. I deres sortiment tilbyder de et bredt udvalg af motorer fra 10 HK til 150 HK. De leverer nogle yderst driftsikre bådmotorer, der er baseret på den nyeste Kubota teknologi. Alle Beta Marines motorer er ferskvandskølede 4-taktsmotorer med direkte indsprøjtning, og er noget af det bedste på markedet. De har ligeledes en varmeveksler lavet af kobber/nikkel med zinkanode integreret med vandkølet udstødningsbøjning. Beta Marines Kubato marine-diesel motor er udstyret med et olie- og brændstoffilter, mekanisk brændstofpumpe, fast monteret olieskiftepumpe (ej Beta 10), svingningsdæmpere og luftfilter med indsugningslyddæmper.

Beta Marine er lig med kvalitet

Beta Marine leverer dieselmoterer til såvel fritids- såvel som erhversfartøjer, så uanset hvad dit behov er, så er Beta Marine et sikkert valg. Bådmotorerne er yderst letvægtige i forhold til den motorkapacitet, som de yder. Der er mange andre fantastiske egenskaber ved Beta Marines bådmotorer foruden de ovennævnte kan nævnes; driftsikker og med lydsvag og rolig motorgang, driftsikker og med lydsvag og rolig motorgang, kræver et minimum af plads for indbygning, udstødning der imødekommer nutidens miljøkrav, effektiv oliepumpe er standard på alle motorer, omkostningerne til drift og vedligeholdelse er små, altid mulighed for levering af reservedele og absolut konkurrencedygtig på kvalitet og pris

Der er dermed ingen grunde til ikke at købe en Beta Marine bådmotor, da de efterlever alle krav, som man kan have som sejler. Beta Marine er derfor en af betaenginevores klare favoritter, da de leverer højkvalitets bådmotorer til favorable priser. SK-MARINE har gennem en årrække monteret og serviceret disse marine-motorer, hvilket ligger til grund for, at vi kan anbefale køb af en BETA MARINE.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring Beta Marine motorerne, kan du uforpligtende kontakte os via telefon, email eller besøge vores fysiske butik i Assens. Så står vores professionelle, kyndige personale klar til at svare på alle dine spørgsmål.