Søger du en Volvo Penta-motor?

Så er du kommet til rette sted! Hos SK-marine har vi et stort udvalg af Volvo Penta motorer og dertilhørende reservedele. Hvis du ønsker montering af din nye Volvo Penta motor, så kan vi også klare dette. Du bestemmer selv, om du har lyst til at få den monteret i Assens, eller ønsker at gøre brug af vores fleksible monteringsmedarbejdere, som kører til alle afkroge i landet for at montere din nye bådmotor.

Hvorfor vælge en Volvo Penta motor?

Når det handler om Volvo Penta marinamotorer, bliver de altid beskrevet med ordene: kvalitet, pålidelighed, økonomisk drift og højt service niveau. Dette er kerneværdier for Volvo Penta, hvilket også er medvirkende til, at de er nogle yderst populære bådmotorer. Faktisk er Volvo Penta en markedsledende producent af motorsystemer til alle former for både, der kræver motorprogrammer fra 10 HK helt op til 900 HK. Så hvad enten du har brug for en ny marinemotor til din lystbåd, erhvervsbåd eller andre former for industribåde, så er en Volvo Penta motor det sikre valg. Vi hos SK-MARINE har et stort udvalg af Volvo Pentas motorer, og garanterer dig, at de er kvalitetsmæssigt i verdensklasse.

Hvis du istedet leder efter en marinedieselmotor til fritidssejlads, så tilbyder Volvo Penta ligeledes 6 forskellige modeller af disse mellem 12 og 75 HK. Disse motorer har en højere drejningsmoment, 50% lavere emissioner, mindre Volvo_penta_700vibrationer, elektrisk stop, 115A generator og små indbygningsmål. Disse marinedieselmotorer er helt nyudviklede, hvor ca. 150 af detaljerne er justerede og forbedrede. Ydermere opfylder de alle emissions-krav i forhold til krav fra EU og USA, mere specifikt EU RCD og US EPA Trin 3.

Vi har mange års erfaringen indenfor bådmotorer, og ved derfor, hvilke kvaliteter man skal kigge efter ved en højkvalitets motor. Volvo Penta er en leverandør, som leverer alt der skal til, for at man kan karakterisere en motor som verdensklasse. Du kan enten ringe til os via vores telefonnummer, besøge vores fysiske butik i Assens eller sende os en email, og vi vil gladeligt besvare alle de spørgsmål, som du måtte have. Vi ser frem til at høre fra dig.