SK-MARINE er autoriseret Vetus-forhandler

Hvis du køber en bådmotor/marine-motor fra Vetus, er du sikret problemfri sejlads de næste mange år fremover. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker motor-1010495_1280montering af din nye Vetus bådmoter/marinediesel – dette gør sig også gældende for bov- og hækpropeller. På nuværende tidspunkt er vi i stand til at levere bådmotorer/marine-motorer/marinediesel fra Vetus fra 11-286 HK.

SK-MARINE er så heldige at være en autoriseret Vetus-forhandler, hvilket betyder, at vi får produkterne direkte fra Vetus’ fabrikker. Dette garanterer os nogle højst favorable indkøbspriser, og dermed dig nogle højkvalitets Vetus produkter til billige penge. Vi har i mange år forhandlet bådmotorer fra Vetus, hvor vi har erfaret, at de leverer motorer, der er i verdensklasse. Derudover garanterer vi dig, at du altid kan få fat i originale Vetus motorreservedele hos os, så det behøver du ikke at tænke på.

Historien om Vetus

Vetus som virksomhed blev grundlagt i 1964 af hollanderen Willem den Ouden. Virksomheden og dets produkter oplevede en hurtig succes, som der i dag har faciliteret sig i, at virksomheden er en internationalt opererende virksomhed, der leverer bådmotorer/marine-dieselmoterer og tilbehør til lystsejlads og mindre erhvervssejlads, alt sammen af yderst høj kvalitet. Grundtanken med virksomheden var, at man ville designe og udvikle bådmotorer og udstyr, og fabrikere det ét og samme sted. Men i dag sker samlingerne og fabrikationerne af motorerne dog ikke længere i Holland.

Vetus har i dag hovedkontor i Schedam, og har derudover datterselskaber i Friesland, Storbritanien, Spanien og USA. På nuværende tidspunkt har Vitus en meget stor markedsandel på bådmotormarkedet, og distribuerer dermed deres bådmotorer/marine-dieselmoterer og øvrige produkter til mere end 100 lande på verdensplan.

Vetus’ succes lader ikke til at blegne, da de i dag indtager en markant position indenfor vandsporten, eftersom at Vetus sælger og udvikler deres egne mærkevarer, hvor disse omfatter mere end hele 2500 forskellige produkter. Produkternes høje kvalitet har vakt genklang i sejlerverdenen og vandsports-branchen, hvilket primært skyldes et verdensomspændende servicenetværk, hvor bådejere kan forvente en service i verdensklasse af Vetus.